Η EMMIS MARINE συμμετείχε στην 28η έκθεση EURONAVAL, την μεγαλύτερη έκθεση ναυτικής άμυνας στον κόσμο, η οποία επέστρεψε σε φυσική μορφή από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου 2022 στο Παρίσι (Le Bourget, Paris).

Η EURONAVAL αποτελεί ένα ανεπανάληπτο ημερολογιακό γεγονός για όλες τις στρατιωτικές και κρατικές ναυτικές δυνάμεις, ενώ συγκέντρωσε όλα τα σημαντικότερα ναυπηγεία και ηγετικές προσωπικότητες του κλάδου από όλον τον κόσμο.

Στόχος της έκθεσης ήταν να αναδείξει την καινοτομία και την ποικιλομορφία των προϊόντων τού κλάδου της ναυτικής άμυνας, να ενισχύσει την συνεργασία και να προωθήσει την εξαγωγή προϊόντων και τεχνογνωσίας.

Η φετινή έκθεση συγκέντρωσε πάνω από 500 εκθέτες που καλύπτουν όλα τα πεδία των αντικειμένων του κλάδου. Το περίπτερο της EMMIS MARINE Stand K 119 επισκέφθηκαν πλήθος ενδιαφερομένων για να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα οφέλη και χαρακτηριστικά των type approved μετασχηματιστών, που προορίζονται ειδικά για τα πολεμικά πλοία.

Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι μηχανικοί της EMMIS MARINE ενημέρωσαν τους επισκέπτες της έκθεσης, μεταξύ άλλων, για τον σχεδιασμό και την κατασκευή μετασχηματιστών χαμηλής τάσης, οι οποίοι προσαρμόζονται στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε project.

Η EMMIS MARINE έχει εμπλουτίσει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο, παρέχοντας ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας στους τομείς τής ηλεκτρικής τροφοδοσίας, καθώς και ελέγχου και ποιότητας ισχύος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Έκθεσης:

https://www.euronaval.fr/

 

ΕΣΠΑ