EMMIS MARINE: Νέο Business Unit της EMMIS για τη Ναυτιλία

Η EMMIS MARINE κατασκευάζει και προμηθεύει αποκλειστικά για τη ναυτιλία, ολοκληρωμένα συστήματα ηλεκτρικής τροφοδοσίας, ελέγχου και βελτιστοποίησης ενέργειας.

Λειτουργεί ως ανεξάρτητο business unit της EMMIS ΑΒΕΕ αξιοποιώντας και εξελίσσοντας περαιτέρω την πολύτιμη τεχνογνωσία και εμπειρία που έχει συσσωρευθεί τα τελευταία χρόνια, αναφορικά με την κατασκευή πιστοποιημένων προϊόντων και την τεχνική υποστήριξη σε θέματα εγκατάστασης, ασφαλούς λειτουργίας και συντήρησης.

Τα συστήματα της EMMIS MARINE βρίσκουν εφαρμογή στο φωτισμό, τους χώρους στάθμευσης οχημάτων, τα μαγειρεία και τους χώρους ενδιαίτησης, τους ηλεκτρικούς πίνακες και την τροφοδοσία των εργαλείων.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις της EMMIS MARINE ξεκινούν από τις μετρήσεις για τη συλλογή και καταγραφή των αναγκαίων δεδομένων και μεγεθών της ηλεκτρικής εγκατάστασης του πλοίου.

Βάσει των αποτελεσμάτων των μετρήσεων, εκπονείται η μελέτη της ποιότητας ηλεκτρικής ισχύος του πλοίου, ακολουθώντας τόσο τοπικά όσο και διεθνή πρότυπα (IEC, IEEE, ABS κλπ) συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Στη συνέχεια, προτείνεται ο κατάλληλος εξοπλισμός βάσει των εξατομικευμένων αναγκών του εκάστοτε πλοίου, με όλες τις απαραίτητες ενέργειες εγκατάστασηςcommissioningσυντήρησης και τεχνικής υποστήριξης.

Τα συστήματα της EMMIS MARINE αποτελούνται από τις παρακάτω κατηγορίες προϊόντων:

Η δημιουργία της EMMIS MARINE αποτελεί βασικό πυλώνα του νέου στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της EMMIS με διεθνή προσανατολισμό και στόχευση στις αγορές του εξωτερικού.

ΕΣΠΑ