Συμμετοχή της EMMIS MARINE στο Posidonia Sea Tourism Forum 2019

Στο πλαίσιο της εξωστρεφούς ανάπτυξης στις αγορές του εξωτερικού, η EMMIS MARINE συμμετείχε στο Posidonia SEA TOURISM FORUM που πραγματοποιήθηκε στις 28-29 Μαΐου 2019 στο Domotel Kastri Conference Center.

Στο πλαίσιο του Forum, αναπτύχθηκαν επαφές με εκπροσώπους των μεγαλύτερων εταιριών κρουαζιέρας παγκοσμίως, οι οποίες συνοδεύτηκαν από κατ’ ιδίαν επισκέψεις αυτών στις εγκαταστάσεις μας.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, έγινε η σχετική ξενάγηση στους χώρους μας, η οποία περιείχε ζωντανή παρακολούθηση της γραμμής παραγωγής των πιστοποιημένων (Type Approved) μετασχηματιστών ναυτιλίας και παρουσίαση του συνοδευτικού εξοπλισμού και των ολοκληρωμένων λύσεων ηλεκτρικής τροφοδοσίας, ελέγχου και βελτιστοποίησης ενέργειας.

Παράλληλα, συζητήθηκαν προοπτικές συνεργασίας για την προμήθεια των κρουαζιερόπλοιων με τα εξειδικευμένα για τη ναυτιλία προϊόντα και υπηρεσίες της EMMIS MARINE.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του Forum, διοργανώθηκε από τη HEMEXPO ένα παράλληλο workshop με θέμα “A Dynamic Entry into Cruising of the Greek Marine Equipment Manufacturers”.

Στο πάνελ του workshop της ΗΕΜΕΧΡΟ, συμμετείχαν, μεταξύ των άλλων, οι εξής εκπρόσωποι της κρουαζιέρας:

  1. Carla Douaihi, Manager Technical Purchasing, Supply Chain Management Dept, Royal Caribbean International
  2. Elizabeth Polanco, Category Manager, Royal Caribbean Cruises Ltd.
  3. Giovanni Costanza, Technical Procurement Manager, Silversea Cruises

Κατά τη διάρκεια του workshop απαντήθηκαν ερωτήματα που αφορούν τη συνεργασία των Ελλήνων Κατασκευαστών Ναυτιλιακού Εξοπλισμού με τις εταιρείες κρουαζιέρας παγκοσμίως.

ΕΣΠΑ