Η EMMIS στην Europort 2019

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και ζωηρό ενδιαφέρον από ξένους δυνητικούς αγοραστές και συνεργάτες, η συμμετοχή μας στην Europort, ως μέλος της HEMEXPO – Hellenic Marine Equipment Manufacturers & Exporters.

Παρουσιάστηκαν οι πιστοποιημένοι μετασχηματιστές που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη ναυτιλία και φέρουν την προϊοντική πιστοποίηση (Type Approval) από την Lloyd’s Register, καθώς και τα λοιπά προϊόντα, υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις για ναυτιλιακές εφαρμογές ηλεκτρικής τροφοδοσίας, ελέγχου και βελτιστοποίησης ενέργειας.

Η συμμετοχή μας στην Europort αποτελεί μέρος του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της εταιρίας μας, για τη διείσδυση στον κλάδο της ναυτιλίας και την ανάπτυξης των εξαγωγών μας.

Η φετινή Διεθνή Έκθεση Europort 2019 πραγματοποιήθηκε την περίοδο 5 – 8 Νοεμβρίου 2019 στο Ahoy Rotterdam με κεντρικό θέμα “Special Ships, Smart Solutions”.

Συμμετείχαν πάνω από 1.000 εκθέτες από 42 χώρες, ενώ καταγράφηκαν πάνω από 26.000 επισκέπτες από 93 χώρες, αριθμός ρεκόρ για την εν λόγω Έκθεση.