Εγκατάσταση Μετασχηματιστών σε Νοσοκομείο του Κουβέιτ

Η ασφάλεια μετράει… πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό σύγχρονων νοσοκομείων υψηλών προδιαγραφών.

Η απόλυτη ασφάλεια των πιστοποιημένων μετασχηματιστών της EMMIS ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες επιλογής της εταιρίας μας ως προμηθευτή μετασχηματιστών και επιτηρητών μόνωσης για τις ανάγκες της επέκτασης του νοσοκομείου ‘Chest Diseases’ στο Κουβέιτ, το οποίο ειδικεύεται στην αντιμετώπιση ασθενειών του θώρακα.

Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, προμηθεύσαμε το υπερσύγχρονο νοσοκομείο του Κουβέιτ με δεκαέξι (16) μετασχηματιστές απομόνωσης νοσοκομειακής χρήσης, ισχύος 203 kVA συνολικά και ισάριθμους επιτηρητές HRI-R40 και μετώπες τηλεποπτείας PR-5, CTs TCB3D.

Η αποδοχή των ποιοτικά αναβαθμισμένων και πιστοποιημένων μετασχηματιστών της EMMIS και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αγορές του εξωτερικού στην αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών μας – ακόμα και για τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές – δημιουργούν ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας μας.