+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    [email protected]
catalog
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • EMMIS
  • BLOG
  • Η EMMIS MARINE στη Σιγκαπούρη
EMMIS MARINE in Sea Asia

Η EMMIS MARINE στη Σιγκαπούρη

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρίας μας στην Έκθεση Sea Asia Singapore, την περίοδο 9-11 Απριλίου 2019.

EMMIS MARINE in Sea Asia 2019

Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σε Διεθνή Έκθεση της Ασίας οι πιστοποιημένοι μετασχηματιστές που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη ναυτιλία και φέρουν την προϊοντική πιστοποίηση (Type Approval) από την Lloyd’s Register, καθώς και τα λοιπά προϊόντα, υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις για ναυτιλιακές εφαρμογές ηλεκτρικής τροφοδοσίας, ελέγχου και βελτιστοποίησης ενέργειας.

Η συμμετοχή μας στην Έκθεση της Σιγκαπούρης αποτελεί μέρος του στρατηγικού πλάνου της εταιρίας μας για τη διείσδυση στον κλάδο της ναυτιλίας και την ανάπτυξης των αγορών της Ασίας.

Η αποστολή των Ελληνικών επιχειρήσεων διοργανώθηκε από το Enterprise Greece και υπήρξε έντονη παρουσία Ελληνικών επιχειρήσεων κατασκευής ναυτιλιακού εξοπλισμού – μελών του cluster HEMEXPO.

Τέλος, ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι η αποστολή διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, με φυσική παρουσία του Προέδρου Δρ. Γεώργιου Πατέρα.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
[email protected]
EMMIS map