+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    [email protected]
catalog
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • EMMIS
  • BLOG
  • Συμμετοχή της EMMIS στην 1η Διεθνή Έκθεση ELEC-TEC 2016

Συμμετοχή της EMMIS στην 1η Διεθνή Έκθεση ELEC-TEC 2016

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της EMMIS στην 1η Διεθνή Έκθεση Ηλεκτρολογικού Υλικού ELEC-TEC, η οποία πραγματοποιήθηκε στο MEC Παιανίας την περίοδο 26-29 Φεβρουαρίου 2016.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης παρουσιάσθηκαν οι πιστοποιημένοι μετασχηματιστές και ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι για τα οφέλη αυτών, τα οποία απευθύνονται τόσο στους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες όσο και στους τελικούς χρήστες, όπως – ενδεικτικά – η απόλυτη ασφάλεια κατά την εγκατάσταση και λειτουργία, οι πολύ χαμηλές ενεργειακές απώλειες, η πλήρης αντιστοιχία αναγραφόμενης και πραγματικής ισχύος, η ευκολία εγκατάστασης, η 10ετής εγγύηση και ο πλήρης ποιοτικός έλεγχος που γίνεται βάσει των αυστηρότερων διεθνών προτύπων σε όλα τα τελικά προϊόντα, ένα προς ένα.

Επίσης, παρουσιάσθηκαν οι σταθεροποιητές τάσης, τα πολυόργανα και οι επιτηρητές μόνωσης και θερμοκρασίας, τα οποία διανέμει η EMMIS κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελάδα και τις γειτονικές χώρες, παρέχοντας πιο ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα της ηλεκτρικής τροφοδοσίας.

Παράλληλα με την έκθεση, η EMMIS επιλέχθηκε και παρουσιάσθηκε ως ένα από τα επιχειρηματικά success story του κλάδου – μεταξύ 14 cases και ισάριθμων διακεκριμένων ομιλητών – στο συνέδριο που διοργάνωσε η “Τεχνοεκδοτική – T-Press” την πρώτη ημέρα της Έκθεσης.

Στην διάρκεια της σχετικής παρουσίασης, ο. Κ. Μισερλής – Δ/νων Σύμβουλος της EMMIS – έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο πώς η πιστοποίηση και ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων – μετασχηματιστών, σε συνδυασμό με την επιτυχή εφαρμογή μιας μακροπρόθεσμης στρατηγικής ανάπτυξης και marketing, συνετέλεσαν στην αύξηση του κύκλου εργασιών και της κερδοφορίας της εταιρίας, την ανάπτυξη των εξαγωγών της και την συνολική αναβάθμιση του brand EMMIS.

Στο προαναφερόμενο συνέδριο αλλά και σε παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια της Έκθεσης, παρουσιάσθηκαν οι νέοι Ευρωπαϊκοί κανονισμοί για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, οι δυνατότητες των Ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου, προβλήματα και τάσεις της αγοράς.

Η ELEC-TEC προσέλκυσε συνολικά 14.250 επισκέπτες, εκ των οποίων το 52,4% προέρχονται από τον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού και είναι επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι και εγκαταστάτες

Ως η 1η Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρολογικού Υλικού, είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι το 2,2% των επισκεπτών προέρχεται από χώρες του εξωτερικού.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
[email protected]
EMMIS map