+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    [email protected]
catalog
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • EMMIS
  • BLOG
  • Η σειρά μετασχηματιστών ναυτιλίας της EMMIS MARINE για την τροφοδοσία του Scrubber σας.

Η σειρά μετασχηματιστών ναυτιλίας της EMMIS MARINE για την τροφοδοσία του Scrubber σας.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Οι ισχύουσες περιβαλλοντικές διατάξεις σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και παγκοσμίως, καλούν για μείωση των εκπομπών ρύπων από πλοία.

Αποσκοπώντας στην δραστική μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, η εγκατάσταση συστημάτων Scrubber που αφαιρεί ενεργά επιβλαβή για το περιβάλλον αέρια και ουσίες, αποτελεί μονόδρομο.

Στο πλαίσιο της παροχής μιας ολοκληρωμένης σειράς ναυτιλιακών προϊόντων και υπηρεσιών, η εταιρεία EMMIS MARINE παρουσιάζει τη σειρά μετασχηματιστών ισχύος MAR/TC όπως επίσης και το συνοδευτικό της εξοπλισμό (επιτηρητές θερμοκρασίας, μόνωσης και μετασχηματιστές εντάσεως) για τους ηλεκτρικούς πίνακες τροφοδοσίας των συστημάτων scrubbers.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εγκατάσταση scrubbers αποτελεί μία από τις βασικότερες λύσεις για τη συμμόρφωση των πλοίων στο κανονιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO), σχετικά με τη χρήση  καυσίμων χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο.

Οι μετασχηματιστές της EMMIS MARINE είναι πιστοποιημένοι από την Lloyd’s Register σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα IEC60076-11:2004 (power and dry-type transformers), IEC60092-303:1980 (transformers for power and lighting) and 61558-2-4:2009 (isolating transformers), διασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια και λειτουργική αξιοπιστία, ακόμα και στις ιδιαιτέρως δυσμενείς συνθήκες περιβάλλοντος στη ναυτιλία.

Επιπλέον, η EMMIS MARINE είναι ο μοναδικός κατασκευαστής στην Ελλάδα και από τους ελάχιστους παγκοσμίως, με προϊοντική πιστοποίηση στους μετασχηματιστές χαμηλής τάσης. Η πιστοποίηση προέρχεται από το διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης TÜV SÜD, βάσει των αυστηρότερων διεθνών προτύπων EN/IEC 61558-2-4 (isolating transformers), EN/IEC 61558-2-6 (safety isolating transformers), EN/IEC 61558-2-15 (isolating transformers for medical locations), ενώ ελέγχεται και ανανεώνεται ετησίως, βάσει αυστηρών διαδικασιών.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
[email protected]
EMMIS map