+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    [email protected]
catalog
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • EMMIS
  • BLOG
  • Εκπαίδευση ηλεκτρολόγων – εγκαταστατών του Πανελληνίου Συνδέσμου Ανωτέρας και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της EMMIS

Εκπαίδευση ηλεκτρολόγων – εγκαταστατών του Πανελληνίου Συνδέσμου Ανωτέρας και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της EMMIS

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 στις εγκαταστάσεις της EMMIS, η εκπαίδευση των εργοληπτών ηλεκτρολόγων του Πανελληνίου Συνδέσμου Ανωτέρας και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης, με θέμα «Μετασχηματιστές και λοιπά προϊόντα ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχου».

Το περιεχόμενο της εκπαίδευσης σχεδιάστηκε σε δύο (2) βασικά μέρη:

  1. Την θεωρητική κατάρτιση των συμμετεχόντων σε ό,τι αφορά την λειτουργία, χρήσεις, εφαρμογές, οφέλη και ποιοτικά κριτήρια επιλογής των μετασχηματιστών χαμηλής τάσης καθώς επίσης και μίας γκάμας προϊόντων που ανήκουν στον κλάδο της ηλεκτρικής τροφοδοσίας και ελέγχου, όπως σταθεροποιητές τάσης, επιτηρητές μόνωσης, επιτηρητές θερμοκρασίας, πολυόργανα και αναλυτές δικτύου, βιομηχανικά ρελέ διαρροής και μετασχηματιστές εντάσεως.
  2. Την ζωντανή παρακολούθηση της διαδικασίας παραγωγής μετασχηματιστών χαμηλής τάσης – από το στάδιο των πρώτων υλών μέχρι και την ολοκλήρωση του ποιοτικού ελέγχου – η οποία τηρεί αυστηρά τα διεθνή πρότυπα και ενσωματώνει την αντίστοιχη τεχνογνωσία κατασκευής πιστοποιημένων μετασχηματιστών χαμηλής τάσης.

Η εκπαίδευση έγινε από τα στελέχη της EMMIS των αντίστοιχων τμημάτων (Πωλήσεων, Παραγωγής, Ποιοτικού ελέγχου & Τεχνικής υποστήριξης) και διήρκεσε από τις 9.00πμ έως τις 2.00μμ.

Την εκδήλωση, με την ενεργή τους παρουσία, τίμησαν εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Συνταξιούχων Ηλεκτρολόγων, ο πρόεδρος κ. Γιώργος Κισσανδράκης και ο γ. γραμματέας κ. Λευτέρης Σκαρής.

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν την σχετική βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
[email protected]
EMMIS map