+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    [email protected]
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • EMMIS
  • BLOG
  • Εγκατάσταση Μετασχηματιστών σε Νοσοκομείο του Κουβέιτ
safety for surgeries

Εγκατάσταση Μετασχηματιστών σε Νοσοκομείο του Κουβέιτ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
safety for surgeries

Η ασφάλεια μετράει… πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό σύγχρονων νοσοκομείων υψηλών προδιαγραφών.

Η απόλυτη ασφάλεια των πιστοποιημένων μετασχηματιστών της EMMIS ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντες επιλογής της εταιρίας μας ως προμηθευτή μετασχηματιστών και επιτηρητών μόνωσης για τις ανάγκες της επέκτασης του νοσοκομείου ‘Chest Diseases’ στο Κουβέιτ, το οποίο ειδικεύεται στην αντιμετώπιση ασθενειών του θώρακα.

Στο πλαίσιο του εν λόγω έργου, προμηθεύσαμε το υπερσύγχρονο νοσοκομείο του Κουβέιτ με δεκαέξι (16) μετασχηματιστές απομόνωσης νοσοκομειακής χρήσης, ισχύος 203 kVA συνολικά και ισάριθμους επιτηρητές HRI-R40 και μετώπες τηλεποπτείας PR-5, CTs TCB3D.

Η αποδοχή των ποιοτικά αναβαθμισμένων και πιστοποιημένων μετασχηματιστών της EMMIS και η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αγορές του εξωτερικού στην αξιοπιστία των προϊόντων και υπηρεσιών μας – ακόμα και για τις πλέον απαιτητικές εφαρμογές – δημιουργούν ιδιαίτερα ευοίωνες προοπτικές για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας μας.   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
[email protected]
EMMIS map