+30 210 3460 222 - Τεχνική Υποστήριξη    [email protected]
tuv
iso
gr
eng
de
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

   

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • EMMIS
  • ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

EMMIS

EMMIS Α.Β.Ε.Ε.

Η εταιρεία EMMIS Α.Β.Ε.Ε. εξειδικεύεται από το 1974 στην κατασκευή μετασχηματιστών χαμηλής τάσης.

Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει συσσωρευθεί μέχρι σήμερα, τα υψηλά και αδιαπραγμάτευτα ποιοτικά στάνταρντς των προϊόντων καθώς και η απαρέγκλιτη συνέπεια και εντιμότητα προς όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες και συνεργάτες, έχουν καταστήσει την εταιρία ως την μεγαλύτερη Ελληνική εταιρία – leader στην κατασκευή μετασχηματιστών χαμηλής τάσης.

Επενδύοντας στην υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της, η EMMIS Α.Β.Ε.Ε. έχει καταφέρει να είναι σήμερα από τις λίγες εταιρίες στην Ευρώπη με προϊοντική πιστοποίηση – σήμα ποιότητας, σε ότι αφορά τους μετασχηματιστές χαμηλής τάσης, βάσει των προτύπων EN/IEC61558-2-4, EN/IEC61558-2-6 και EN/IEC61558-2-15. Η πιστοποίηση προέρχεται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα πιστοποίησης TUV SUD και ανανεώνεται έπειτα από τακτικούς ελέγχους που γίνονται σε ετήσια βάση.

Το καταρτισμένο Τμήμα Πωλήσεων καθώς και το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της εταιρίας, εγγυώνται την αποτελεσματική και ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των πελατών, ειδικότερα σε θέματα που σχετίζονται με την ασφαλή εγκατάσταση και λειτουργία των προϊόντων.

Από το Νοέμβριο του 2013, η εταιρία λειτουργεί σε νέες σύγχρονες και Ευρωπαϊκών προδιαγραφών εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν βελτιστοποιήσει την λειτουργικότητα των υποδομών και υποστηρίζουν τις αυξημένες ανάγκες παραγωγής και την διεύρυνση του προϊοντικού χαρτοφυλακίου με νέα προϊόντα.

EMMIS

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

EMMIS ΑΒΕΕ

Ανδρέα Μεταξά 11, 14564 Κηφισιά, Αθήνα
Τηλ.: +30 210 3460222
fax: +30 210 3460562
[email protected]
EMMIS map